Möt en fyrfota deltagare

Senast ändrad: 06 november 2023
Lou Lou på morgonpromenad

Våra fyrfota deltagare är ovärderliga för oss, och därför vill vi så klart sätta dom i fokus här på vår hemsida. Vi kommer med jämna mellanrum att presentera några av dom med lite fakta och privata bilder från vardagslivet med familjen.

Här kommer en härlig presentation av Lou Lou, som bor i Schweiz. Stort tack till matte Sandra för informationen och de fina bilderna.

Namn: Lou Lou

Kön: Tik

Ras: Border Collie

Ålder: 8 månader

Min familj: Jag bor i Schweiz med matte Sandra och husse Bruno. 

Utmärkande personlighetsdrag: Nyfiken och följer matte överallt (måste hålla koll på henne).

Favoritleksak: Alla mina gosedjur varav 6 av dem kan jag namnet på och kan städa undan dem när matte och husse vill det.

Favoritsysselsättning: Att bada i Zürichsjön. 

Bästa kompis: Juna (Golden retriever) och Phoebe (Maremma)

Favoritmat: Lite tråkigt nu som unghund men torrfoder som matte tycker att jag ska äta.

Favoritgodis: Morötter

Roligt första minne: Snön i bergen 

Det här vill jag göra när jag blir stor: Jag vill bli spårhund. Allt från människor till kantareller är min familjs önskan.

Därför anmälde matte/husse oss till Mitt liv med hund: De läste om projektet i svensk media och ville gärna stötta detta forskningsområdet eftersom hälsa och utveckling av relationen mellan hund och ägare hänger ihop. Frågorna i undersökningen är intressanta och får mina ägare att tänka till vad gäller beteende och uppfostran. 

Detta vill jag också berätta: Älskar våra besök i lokala djuraffären med alla foder dofter och leksaker. Personalen känner mig och jag får oftast prova nya godis sorter där. Det är kul! 

Vill du också presentera din hund på vår hemsida? Välkommen att kontakta oss via e-post mittlivmedhund@slu.se så berättar vi mer!


Kontaktinformation

Mitt liv med hund
E-post: mittlivmedhund@slu.se

SLU, Husdjurens miljö och hälsa, Mitt liv med hund
Box 234, 532 23 Skara
Besöksadress: Gråbrödragatan 19

Facebook Mitt liv med hund

Instagram Mitt liv med hund