Möt en fyrfota deltagare

Senast ändrad: 06 november 2023
Spader

Våra fyrfota deltagare är ovärderliga för oss, och därför vill vi så klart sätta dom i fokus här på vår hemsida. Vi kommer med jämna mellanrum att presentera en av dom med lite fakta och privata bilder från vardagslivet med familjen.

Här kommer en härlig presentation av Spader, en Border collie som älskar att rulla sig i bajs och förhoppningsvis snart är färdig assistanshund! Stort tack till matte Malin för informationen och de fina bilderna.

Namn: Ace Of Spades "Spader"

Kön: Tik

Ras: Border collie

Ålder: Snart 2 år

Min familj: Matte Malin

Utmärkande personlighetsdrag: Älskar allt & alla, vill hela tiden pussas & kramas (t.o.m. träd & såna saker), & jag är jättesnabb!

Favoritleksak: Fleeceflätan med kaninskinn, men den får jag bara ha när vi tränar.

Favoritsysselsättning: Rulla mig i bajs! Men matte hatar det & jag hamnar alltid i badkaret efteråt. Så bortsett från det så skulle jag säga att träna, jag älskar att hitta på saker tillsammans med matte!

Roligt första minne: När jag var 10 veckor gammal så åkte vi till stranden & det fanns massor av spännande saker där att utforska.

Det här vill jag göra när jag blir stor: Jag är förhoppningsvis snart färdigutbildad assistanshund, sen ska jag bli lydnads- & freestylechampion!

Därför anmälde matte oss till Mitt liv med hund: Matte tycker att det är kul med undersökningar & projekt som kan visa hur mycket en fyrfotad vän kan betyda för en tvåbening - & tvärtom.

Detta vill jag också berätta: Matte döpte mig till Spader eftersom hon visste att jag skulle driva henne till vansinne många gånger, ni vet uttrycket att "nån får spader". ;) Och vad kan jag säga, jag har inte gjort henne besviken på den punkten, man måste ju leva upp till sitt namn, eller hur?

Bläddra gärna bland de fina bilderna på Spader nedan. Under bilderna hittar du också länkar till alla våra tidigare hundar i fokus.

Vill du också presentera din hund på vår hemsida? Välkommen att kontakta oss via e-post mittlivmedhund@slu.se så berättar vi mer!


Kontaktinformation

Mitt liv med hund
E-post: mittlivmedhund@slu.se

SLU, Husdjurens miljö och hälsa, Mitt liv med hund
Box 234, 532 23 Skara
Besöksadress: Gråbrödragatan 19

Facebook Mitt liv med hund

Instagram Mitt liv med hund