Här ingår produktkvalitet, vegetabilier, mjölk, kött, fisk.
En kurs om innovation och produktutveckling, framtagen speciellt för små och medelstora företag. Ökade kunskaper om innovationsprocesser ger dig och ditt företag konkurrensfördelar. Målgrupp Kursen
Lantbrukets teknik och system handlar om vad som krävs för att driva ett hållbart lantbruk, en grundförutsättning för ett hållbart samhälle. Vi forskar om lösningar på lantbrukets utmaningar både på
Vid Institutionen för energi och teknik bedrivs forskning främst kring hur jord- och skogsbruket kan medverka till ett hållbart samhälle. Forskarna undersöker hur lantbruket kan producera mat och
Från och med hösten 2018 har SLU på regeringens uppdrag upprättat ett program för tio industridoktorander inom livsmedelsområdet (LivsID). Satsningen görs inom ramen för den nationella
Alnarp Campuset med Malmö, Lund och Köpenhamn runt hörnet. På campus Alnarp finns mycket att upptäcka för dig som student. Förutom allt som händer på campus har du även tillgång till utbudet i de
Uppsala Det här är Uppsala – Sveriges fjärde största stad, en utpräglad studentstad och här hittar du SLU:s största campus. Uppsala har otroligt mycket att erbjuda dig som student. Med två
När FORMAS väljer att finansiera fyra nya centrumbildningar för "hållbarhet och konkurrenskraft i livsmedelssystemet" är institutionens forskare med i skapandet av två av dessa. Professor Jana
När FORMAS väljer att finansiera fyra nya centrumbildningar för "hållbarhet och konkurrenskraft i livsmedelssystemet" är institutionens forskare med i skapandet av två av dessa. Professor Jana
Möjligheten att ersätta sojaprotein i livsmedel med högvärdigt protein från stärkelsepotatis undersöks i ett nystartat projekt inom SLU Grogrund. Ett problem är att ohälsosamma ämnen såsom solanin
Möjligheten att ersätta sojaprotein i livsmedel med högvärdigt protein från stärkelsepotatis undersöks i ett nystartat projekt inom SLU Grogrund. Ett problem är att ohälsosamma ämnen såsom solanin