Ultuna campus med Ulls hus. Illustration.
14
okt

15
okt
Zoom, Digital konferens

Lokalekonomidagarna 2020

konferenser |

Lokalekonomidagarna är en mötesplats för kunskap, erfarenhet och debatt om lokal ekonomi och kapitalförsörjning. SLU är huvudvärd för konferensen 2020, som har temat "Från kris till möjlighet - sociala innovationer för klok omställning".

Lokalekonomidagarna 2020 blir ett kunskapande möte mellan forskare och praktiker om lokal ekonomi och sociala innovationer.

Fokus ligger i år på sociala innovationer för att hitta nya vägar för att skapa värde, lösa problem och bygga mer hållbara lokalsamhällen. Mer än på länge pratas det om vikten av ett lokalt och helhetligt perspektiv.

Så hur kan då det lokala visa vägen? Hur kan kommuner och regioner stimulera och ta vara på lokala initiativ som visar vägen till en ökad hållbarhet på flera nivåer? Hur kan vi skapa lokala och regionala stödfunktioner och strukturer som uppmuntrar sociala innovationer som skapar värde och sänker kostnaderna för vår gemensamma välfärd?

På årets Lokalekonomidagar kommer du att träffa forskare, studenter och praktiker. Konferensen hålls på ett virtuellt Ultuna, där du landar i en lobby, som fungerar som det rum som du återvänder till mellan passen. När du klickar dig in till föreläsningarna och kulturinslagen, till de valbara passen eller till de tematiska fikarummen, kommer du att komma till olika Zoom-rum. I filmrummet lägger vi kontinuerligt ut utvalda delar av programmet som redan hänt. På anslagstavlan kan du under hela konferensen dela med dig av tips eller ställa frågor till andra deltagare.

Mer information om programmet hittar du på www.lokalekonomidagarna.se

Varmt välkomna!

 

lokalekonomidagarna-logga.jpg

 

Sponsorer LEK 20200930.png

Fakta
Tid: 2020-10-14 - 2020-10-15
Ort: Digital konferens
Lokal: Zoom
Arrangör: SLU tillsammans med bl.a. Hela Sverige ska leva
Sista anmälningsdag: 5 oktober 2020
Pris: 900 kr (Offentligt anställd i stat, region eller kommun) eller 400 kr (Lokal organisation/företag)
Mer information:

Anmäl dig till konferensen på den här sidan


Sidansvarig: anna-maria.wremp@slu.se