1
dec
Zoom, Alnarp

Föreläsning av Pär Fornling och Katarina Ekegren

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Pär Fornling och Katarina Ekegren, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. Titel på föredraget ej bestämd. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Pär Fornling och Katarina Ekegren, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 1 december kl. 14.00. Titel på föredraget ej bestämd. Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-12-01 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap