19
jan
Zoom, Alnarp

Climate mitigation forestry – temporal trade offs

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Torbjörn Skytt, Adjunct Professor, Department of Ecotechnology and Sustainable Building Engineering, Mid Sweden University, Östersund. "Climate mitigation forestry – temporal trade offs". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Torbjörn Skytt, Adjunct Professor, Department of Ecotechnology and Sustainable Building Engineering, Mid Sweden University, Östersund 19 januari kl. 14.00. "Climate mitigation forestry – temporal trade offs". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose - purabi.bose@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2022-01-19 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap