7 dec

Silvicum, Alnarp

Seminarie: How we built a strong research environment

seminarier, workshops |
Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Ove Nilsson, Professor vid Institutionen för skoglig genetik och växtfysiologi. "Umeå Plant Science Centre: How we built a strong research environment". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Ove Nilsson, Professor vid Institutionen för skoglig genetik och växtfysiologi 7 december kl. 14.00. "Umeå Plant Science Centre: How we built a strong research environment". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – Purabi.bose@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2022-12-07 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Silvicum
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap