13
mar
Alnarpsgården, Alnarp

Öppet hus på SLU Alnarp, 2019

besök på slu | evenemang |

Onsdag 13 mars 2019 bjuder SLU Alnarp in till Öppet hus. Vi välkomnar gymnasieskolor och andra som är nyfikna på SLU:s utbildningar till Campus Alnarp, som ligger i en stor park vid havet mellan Malmö och Lund.

Du kan välja mellan många spännande föreläsningar under dagen! Besök också utbildningsmässan som är öppen hela dagen, träffa studenter och lärare. I mässan bjuder vi på fika och du kan utmana kompisarna med VR-spelet Challenge: Earth.

Kom ihåg, SLU erbjuder bussar för besökande gymnasieskolor som ligger utanför Lomma kommungräns.

Fakta

Tid: 2019-03-13 09:00 - 16:00
Ort: Alnarp
Lokal: Alnarpsgården
Arrangör: SLU Alnarp
Sista anmälningsdag: 28 februari 2019
Mer information:

Anmäl dig och läs mer om SLU:s öppet hus-program på  hemsidan.