21
sep
Webbinarie

Visualisera visionen och sätt målen!

seminarier, workshops |

Vässa ditt företagande! Dags att fräscha upp kunskaperna och få ny inspiration! Välkommen till SLU Kompetenscentrum företagslednings fem webbinarier, som ges i samarbete med SLU-kursen Översiktlig företagsledning, verksamhetsutveckling och ekonomistyrning. I år öppnar SLU upp delar av kursen för externa deltagare, med givande övningar och spännande diskussioner. Intressant, utvecklande och kostnadsfritt!

Hur ska vi lyckas få hela organisationen att röra sig mot samma mål? Christian Silvasti, coach i Produktionslyftet, berättar om hur man inleder ett förbättringsarbete i företaget och hur man gör för att visualisera en vision och bryta ner den till konkreta mål.

Webbinarieserien hålls i samarbete med SLU Partnerskap Alnarp.

Anmäl dig här:

https://partnerskapalnarp.slu.se/konf/20210921.aspx

Fakta

Tid: 2021-09-21 13:15 - 15:00
Ort: Webbinarie
Arrangör: SLU Kompetenscentrum företagsledning
Sidansvarig: marianne.persson@slu.se