22 feb

Zoom

Informationstillfälle om Formas utlysning "Centrumbildningar för ökad beredskap och konkurrenskraft i livsmedelssystemet"

seminarier, workshops |

Formas utlyser medel till centrumbildningar som utvecklar livsmedelsberedskap som forskningsfält i Sverige och bidrar till ny kunskap och innovativa lösningar som ökar det svenska samhällets livsmedelsberedskap och främjar konkurrenskraften.

Ett lärosäte får endast gå in med två ansökningar, och SLU Future Food har fått i uppdrag av rektor att leda och facilitera en intern ansökningsprocess vid SLU. Som ett led i den interna processen anordnas ett informationstillfälle om utlysningen i forma av ett lunchwebbinarium:

Torsdag 22 feb kl 12:00-13:00 (med möjlighet till eftersnack till 13:30).

Alexander Dubois, forskningssekreterare vid Formas, avd för areella näringar, presenterar utlysningen och svarar på frågor. Annsofie Wahlström, programchef för SLU Future Food, berättar mer om den interna processen vid SLU.

Anmäl dig via formuläret nedan för Zoom-länk.

Om du är intresserad av att delta i ansökningsprocessen är du också välkommen att anmäla dig till de följande två workshopar som anordnas:

Läs mer om den interna processen vid SLU och viktiga datum

 

Fakta

Tid: 2024-02-22 12:00 - 13:00
Ort: Zoom
Arrangör: SLU Future Food