13 apr

Zoom, Alnarp

Ten years of gender equality in forestry

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Elias Andersson, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Ten years of gender equality in forestry". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Elias Andersson, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 13 april kl. 14.00. "Ten years of gender equality in forestry". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – Purabi.bose@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2022-04-13 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap