11 okt

Silvicum, Alnarp

Career development - young researchers coming from abroad

seminarier, workshops |
Silvicum, Alnarp

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Eva-Maria Nordström, "Career development - young researchers coming from abroad". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Eva-Maria Nordström 11 oktober kl. 14.00. "Career development - young researchers coming from abroad". Föredraget kan följas i salen Silvicum  och förhoppningsvis även via Zoom. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Mikolaj Lula - mikolaj.lula@slu.se

Donnie Peterson -donnie.peterson@slu.se

Fakta

Tid: 2023-10-11 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Silvicum
Arrangör: Career development - young researchers coming from abroad

Kontaktinformation