1 mar

Silvicum, Alnarp

Seminarie Sydsvensk skogsvetenskap

seminarier, workshops |
Sydsvensk skogsvetenskap

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Denna gång med två stycken halvtimmeslånga föredrag. Seminarium med Alexandra D’Urso (EPU, SLU) och Derek Garfield (doktorand vid Sydsvensk skogsvetenskap) . Föredragen hålls på engelska.

Föredrag av Alexandra D’Urso (EPU, SLU), "Diversity and Privilege: Teaching Perspectives and Tools for Reflections" och Derek Garfield (doktorand vid Sydsvensk skogsvetenskap), "Student-led Learning Pedagogy: Experiences from the Centre for Environment and Development Studies" 1 mars kl. 14.00. Föredraget  i salen Silvicum. För mer information, kontakta:

Purabi Bose – purabi.bose@slu.se

Mikolaj Lula - mikolaj.lula@slu.se

Fakta

Tid: 2023-03-01 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Silvicum
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap