7 jun

Silvicum, Alnarp

The role of trees and forests in relation to climate change

seminarier, workshops |

Seminarium med Trevor Fenning, UK Forest Research organisation. "The role of trees and forests in relation to climate change". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Trevor Fenning, UK Forest Research organisation 7 juni kl. 14.30. "The role of trees and forests in relation to climate change". Föredraget kan följas i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Mikolaj Lula – mikolaj.lula@slu.se

Donnie Peterson - donnie.peterson@slu.se

Fakta

Tid: 2023-06-07 14:30 - 15:30
Ort: Alnarp
Lokal: Silvicum
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap