Hoppa till huvudinnehåll

Fodertekniskt laboratorium

Välkommen till fodertekniskt laboratorium - din partner inom foderinnovation

Gruppbild utomhus på Rikard, Aleksandar och Vilma. Foto. C

Om oss

Sveriges lantbruksuniversitets fodertekniska laboratorium
(FTL) är ett småskaligt laboratorium för forskning, undervisning och produktutveckling. Vi är specialiserade inom foderteknologi och foderproduktion där vår kärnverksamhet fokuserar på extruderingsteknik samt beredning av experimentella foderblandningar för fisk och sällskapsdjur. Vi är dedikerade att möjliggöra forskning och utveckling inom foderindustrin genom att erbjuda högkvalitativa testfoder och anpassade lösningar som uppfyller dina unika behov.

 

Vår expertis

Vi förstår vikten av att tillhandahålla högkvalitativa foderprodukter. Vårt team av experter arbetar tillsammans för att skapa skräddarsydda foderformuleringar som är noga anpassade för att uppfylla dina specifika mål och krav. Vi är stolta över vår expertis och vårt engagemang för kvalitet och innovation inom foderindustrin.

 

Varför välja oss?

Anpassning 

Vi förstår att varje projekt är unikt. Vårt team är här för att anpassa våra lösningar efter dina specifika behov och mål. 

Erfarenhet

Med bred erfarenhet inom foderindustrin är vi en pålitlig partner för att ta din forskning och produktutveckling till nästa nivå. 

Kvalitet 

Vi sätter kvaliteten i första hand i allt vi gör. Vårt foder är noggrant formulerat och kvalitetskontrollerat för att säkerställa att det uppfyller de högsta standarderna.

 

Kontakta oss!

Oavsett om du är ett företag eller universitet som utvecklar produkten eller utforskar innovationer inom petfood och aquaculture, är FTL här för att stödja dig.

Kontakta oss idag för att inleda ett samarbete eller ställa en fråga och ta din foderforskning till nya höjder. Vi ser fram emot att arbeta med dig och hjälpa dig att nå dina mål.

Publicerad: 03 april 2024 - Sidansvarig: marie.liljeholm@slu.se

Kontakta oss!

SLU Fodertekniskt laboratorium
ftl@slu.se
SLU, Institutionen för tillämpad husdjursvetenskap och välfärd
Box 7024
750 07 Uppsala

Loading…