-
5 okt
-
10 okt
Föredrag: Inger Hjalmarsson berättar om våra mest älskade äldre äppelsorter
Det finns gott om äpplesorter med en lång svensk odlingstradition. I sitt föredrag berättar Inger... -
16 okt
Klimatpåverkan från animalisk livsmedelsproduktion - vad vet vi och vilka är kunskapsluckorna?
Serien med klimatdialoger vid SLU fortsätter. Den här gången bjuder SLU Global och Framtidsplattf... -
23 okt – 26 okt
Mjölkveckan 2023
Varmt välkommen till årets Mjölkvecka där vi lyfter möjligheter och utmaningar för svensk... -
23 okt
Webbinarium: Vallfoder och alternativt grovfoder till kor
Välkommen till ett webbinarium om Vallfoder och alternativt grovfoder till kor. -
24 okt
Jordbruksekonomisk konferens 2023
Den 24 oktober arrangeras för första gången på många år en jordbruksekonomisk konferens på SLU... -
6 nov
Jordbruksmarkens roll för klimatet - ett webbinarium av EJP SOIL
Jordbruksmarken och hur vi brukar den spelar en central roll för klimatet. Sedan starten för snar... -
21 nov – 23 nov
-
30 nov
Hur får vi bönan till bordet?
Välkomna till en spännande workshop på temat svenskodlade baljväxter till bordet, men fokus på...
Kalendarium
Här visas alla kalenderhändelser från SLU som har med livsmedelsforskning och framtidens mat att göra.
Publicerad: 08 maj 2023 - Sidansvarig: futurefood@slu.se
Loading…