15
jan
Malmö

Öppen ansökan: Form/Design utställning 2020

Sveriges Arkitekter på Form/Design Center söker arkitektteam för medverkan i en utställning om regionalt förankrad nyskapande arkitektur i södra Sverige.

Utställningen Define/Refine – South Sweden Critical Regionalism in a Globalised World visas på Form/Design Center i augusti–september 2020. Den tar sin utgångspunkt i begreppet Kritisk Regionalism för att diskutera lokal arkitektur i en global värld.

 

Fakta
Tid: 2020-01-15
Ort: Malmö
Arrangör: Form/Design Center
Mer information:

Läs mer och ansök senast den 15 januari 2020Kontaktinformation

SLU Landskap
SLU Landskap är en tvärinstitutionell plattform för samverkan och gemensam profilering av landskapsämnet inom SLU och en av de största miljöerna inom forskning och undervisning inom landskapsarkitektur i Europa.

https://www.slu.se/landskap/

Sidansvarig: catherine.kihlstrom@slu.se