10
nov
Zoom, Alnarp

Föreläsning av Prof. Georg Carlsson

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Prof. Georg Carlsson, Institutionen för Biomaterial och teknologi, SLU. "Ämne: To be decided". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Prof. Georg Carlsson, Institutionen för Biomaterial och teknologi, SLU 10 november kl. 14.00. "Ämne: To be decided". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-11-10 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap