2
mar
Zoom, Alnarp

Management of Mixed-forest: Diversity to forests and bioeconomy (ManDi-project)

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Seminarium med Jorge Aldea, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Management of Mixed-forest: Diversity to forests and bioeconomy (ManDi-project)". Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Jorge Aldea, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 2 mars kl. 14.00. "Management of Mixed-forest: Diversity to forests and bioeconomy (ManDi-project)". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Purabi Bose – Purabi.bose@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2022-03-02 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap