Sveriges lantbruksuniversitet

Material för lärare

Här kommer du kunna hitta pdf:er, filmer och annat material att använda. Du hittar även aktiviteter som du enkelt kan inkludera i din undervisning. 

Tre ungdomar hoppar

Aktiviteter med SLU Youth Institute!

Vi arrangerar gärna en aktivitet bara för din klass, antingen i klassrummet eller digitalt och givetvis kostnadsfritt. Vi är öppna för förslag men aktiviteter som vi redan nu kan arrangera är... 

Ny spännande kokbok ute!

Är du hungrig? Eller vill bara ha lite inspiration till din Global Challenge? Kika i den här spännande och nytänkande kokboken!

Svenska FAO-kommittén

Svenska FAO-kommittén skapades år 1950 för är att hjälpa regeringen i arbetet med tryggad livsmedelsförsörjning för alla människor i världen. De arbetar för global utveckling och bevarad biologisk mångfald inom områdena jordbruk, fiske och skogsbruk.

 

Se film från testomgången av SLU Youth Institute

Såhär skriver du din uppsats!

Här hittar du information om hur du skriver din uppsats och inspiration till olika ämnesområden din uppsats kan handla om. 

Food Systems Summit och Global målen

"Hållbara livsmedelssystem hjälper inte bara till att stoppa hunger. De kan hjälpa världen att uppnå livsviktiga framsteg i alla 17 av de globala målen". - United Nations

Publicerad: 21 maj 2021 - Sidansvarig: youthinstitue@slu.se
Loading…