Hoppa till huvudinnehåll

Aktiviteter

Här samlar vi information om och dokumentation från många av de aktiviteter Future Forest arrangerar, stödjer eller medverkar i.

Tätortsnära skogar

Tätortsnära skog är ett relativt nytt och växande forskningsfält. I en webbinarieserie möts de två framtidsplattformarna SLU Urban Futures och Future Forests. Se de inspelade webbinarierna här!

En kvinna sitter i en skog med en picnic-korg. Foto.

Klimatsamtal

Future Forests arrangerar en serie klimatsamtal tillsammans med SLU:s övriga framtidsplattformar och SLU Global. Senaste samtalet arrangerades 27 april. (Illustration: Fredrik Saarkoppel)

Jordglob illustration.

Skogen, klimatet och allt det andra

Klimatet förändras och det påverkar oss alla. Var och en av oss står inför frågan: Hur jag kan göra skillnad? Ett sätt är att starta en studiecirkel med ett lokalt perspektiv.

Hundratalsmänniskor går längs en skog och ett fält. Foto.

Forest Social

Vad betyder skogen för oss, för samhället och vår kultur? Forest Social är Future Forests föreläsningsserie som riktar sig till samtliga studenter vid SLU och Umeå universitet. Nästa föreläsning äger rum 25 oktober.

Personer som befinner sig i en skog

Exkursioner & Seminarier

Här hittar du sammanfattningar från våra aktiviteter. Genom att mötas i skogen kan vi tillsammans formulera framtidens forskningsfrågor.

Exkursion i Gällivare

Skogsforskare i Uppsala

Är du forskare i Uppsala inom frågor som rör skog och skogsmark? Då är du välkommen att delta på våra plattformsaktiviteter på campus Ultuna.

Presentation under Future Forests exkursion i Uppsala

Kalendarium

Publicerad: 17 januari 2024 - Sidansvarig: henrik.j.persson@slu.se

Emma Holmström, Programchef för Future Forests
emma.holmstrom@slu.se, 040-41 51 14

Henrik Persson, Kommunikatör för Future Forests
henrik.j.persson@slu.se

Future Forests
futureforests@slu.se

 

Loading…