Hoppa till huvudinnehåll

Finansiering

SLU Urban Futures erbjuder stödmedel för att stimulera till nya samarbeten och tvärvetenskapliga forskningsprojekt. De stöder multi-/ inter- och transdisciplinär forskningsverksamhet som syftar till att att främja hållbar stadsutveckling.

Sök stödmedel för forsknings- och utvecklingsprojekt

SLU Urban Futures erbjuder stödmedel för forskningsprojekt och aktiviteter som stärker tvärvetenskapligt samarbete inom hållbar stadsutveckling. Läs mer här!

Händer som skriver på en laptop.

Öppen utlysning - Urban Healthscapes 2023

SLU Urban Futures hubb i Alnarp utlyser 4 x 50 000 kr i stödmedel till forskningsprojekt som syftar till att stärka SLU:s tvärvetenskapliga kompetens kring urban hälsa. Läs mer (på engelska) och ansök!

Barnhand med nyckelpiga.

Öppen utlysning - Urban Forestscapes 2023

SLU Urban Futures hubb i Umeå utlyser 4 x 50 000 kr i stödmedel till forskningsprojekt som syftar till att stärka SLU:s tvärvetenskapliga kompetens kring urbana landskap kopplat till skog och grön infrastruktur - Urban Forestscapes.

Trappa som leder in i en skog.

Food & Cities Seed funding

Forskare vid SLU kan ansöka om stödmedel från Food & Cities för att utveckla tvärvetenskaplig forskning som undersöker de systemiska sambanden mellan livsmedelssystem och stadsutveckling och hur dessa relationer påverkar omvandlingen till hållbara samhällen.

Travar med mynt

Projekt som har fått stödmedel

Se en lista med projekt och aktiviteter som har fått stödmedel från SLU Urban Futures, och klicka för att läsa mer. (På engelska)

Rad av uppsatta affischer på en vägg.
Publicerad: 22 mars 2023 - Sidansvarig: hanna.weiber.post@slu.se
Loading…