18 apr

Zoom, Online

Urban Forests webinar: Biocities and Urban Forestscapes

seminarier, workshops |

Välkommen till ett nytt webbinarium i serien om tätortsnära skogar, arrangerad av SLU Urban Futures och Future Forests. Tillsammans med Giuseppe Scarascia-Mugnozza, chef för Biocities Facility i Rom, kommer vi att utforska vilken roll 'biocities', 'urban forestscapes' och grön infrastruktur spelar i övergången till en cirkulär ekonomi och en bättre symbios mellan stad och natur.

Läs mer och registrera dig på den engelska sidan.

Fakta

Tid: 2024-04-18 15:00 - 16:00
Ort: Online
Lokal: Zoom
Arrangör: SLU Urban Futures och Future Forests
Mer information:

Språk: Engelska

Om webbinariet

Serien om Tätortsnära skogar arrangeras av SLU Urban Futures och SLU Future Forests för att belysa olika aspekter och möjligheter för fortsatt forskning om skogar i tätortsnära miljöer.

  • Vänligen observera att webbinariet kommer att spelas in. Om du inte vill identifieras, stäng av din kamera och ta bort ditt namn från fönstret.
  • Ha mikrofonen avstängd när du inte deltar.

Tidigare inspelade webbinarier

Se de senaste inspelade presentationer i serien på SLU Play.

Arrangörer

SLU Urban Futures är en strategisk plattform med syfte att utveckla och stärka tvärvetenskaplig forskning, utbildning och samverkan inom hållbar stadsutveckling.

Future Forests är en plattform för tvärvetenskaplig skogsforskning, samverkan och forskningskommunikation. Programmet är ett samarbete mellan SLU, Umeå universitet och Skogforsk. Kontaktinformation