Hoppa till huvudinnehåll

Kurs i strategisk företagsledning

Ny kurs i toppklass från SLU och SLU Kompetenscentrum företagsledning, KCF, för aktiva företagare i den gröna sektorn! Att skapa hållbara företag som är smart organiserade kräver allt större kunskap inom företagsledning. SLU erbjuder en uppdragsutbildning med internationella inslag, riktad till dig som tror på framtiden, vill klara av att hantera framtida utmaningar och siktar på att lyckas i en allt skarpare konkurrens. Här nedan hittar du kursplan och information om den pågående kursen. Kursen startade i januari 2019 och avslutas med en resa 2020.

Kursplan

I kursplanen finns detaljerad information om kursen i strategisk företagsledning, en uppdragsutbildning godkänd för 7,5 hp. Det finns inga förkunskapskrav, företagen utser själva sina deltagare.

Kursbroschyr

Ladda ner kursbroschyren som innehåller uppgifter om kursens inenhåll för de olika kursveckorna, datum och kursorter. Läs också om vår syn på företagsledning och företagens utmaningar.

Artiklar om kursen

Intervjuer med engagerade kursdeltagare och föreläsare på den pågående kursen i strategisk företagsledning. Nyvunnen kunskap kan användas direkt i företag och rådgivning.

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter till SLU och kursledningen. Ta gärna kontakt för mer information om kursen, studieupplägget och de villkor som gäller för en uppdragsutbildning.

Publicerad: 03 augusti 2023 - Sidansvarig: marianne.persson@slu.se

Institutionen för människa och samhälle

Prefekt: Mats Gyllin, mats.gyllin@slu.se, 040-41 55 37
Ställföreträdande prefekt: Sara Spendrup, sara.spendrup@slu.se, 040-41 55 07
Biträdande prefekt GU: Jozefine Nybom, jozefine.nybom@slu.se, 040-41 55 06
Biträdande prefekt FU: Caroline Hägerhäll, caroline.hagerhall@slu.se, 040-41 50 15
Medarbetare: följ länken till våra medarbetare

Postadress; Box 190, 234 22 LOMMA
Besöksadress: Slottsvägen 5

Loading…