Institutionen för människa och samhälle

Vi forskar och utbildar i miljöpsykologi, företagsledning och rådgivning

Syftet med vårt arbete är att skapa förutsättningar för hållbara livsmiljöer och arbetsmiljöer på landsbygd och i städer. Vi utvecklar och förmedlar kunskap av hög kvalitet om människa, miljö och företagande.

Seminarium om kunskapsnav

Den 27 oktober presenteras förstudien om ett nationellt kunskapnav inom företagsledning, entreprenörskap och innovation. På KSLA i Stockholm eller online. Välkommen att delta!

Man i rutig skjorta

Ny gästprofessor på IMS

Håkan Jönsson, docent i etnologi från Lunds universitet, blir 1 september gästprofessor på institutionen för människa och samhälle. Med bakgrund som kock och med stor kärlek till mat, landsbygd och landskap hoppas han kunna koppla ihop för människan livsviktiga områden i sin nya tjänst.

Läs om Håkan: Ny gästprofessor kopplar ihop stad och land genom mat och kultur.

Delta i Nextfoods enkät!

Var med och påverka framtidens utbildningar inom jord, skog, mat!

För att klara hållbarhetsutmaningen behövs kunskap och färdigheter. Hur ska utbildningen av framtidens lantbrukare, rådgivare och experter se ut i framtiden? Ge ditt svar genom att fylla i vår enkät:

TILL ENKÄTEN

Publicerad: 02 september 2021 - Sidansvarig: marianne.persson@slu.se

Institutionen för människa och samhälle

Prefekt: Christina Lunner Kolstrup, christina.kolstrup@slu.se, 040-41 54 94
Ställföreträdande prefekt: Sara Spendrup, sara.spendrup@slu.se, 040-41 55 07
Biträdande prefekt GU: Mats Gyllin, mats.gyllin@slu.se, 040-41 55 37
Biträdande prefekt FU: Caroline Hägerhäll, caroline.hagerhall@slu.se, 040-41 50 15
Medarbetare: följ länken till våra medarbetare

Postadress; Box 190, 234 22 LOMMA
Besöksadress: Slottsvägen 5