Hoppa till huvudinnehåll

OHW-alumn

Ett alumnnätverk för oss som har studerat eller studerar på mastersprogrammet Outdoor Environments for Health and Well-being på SLU Alnarp.

Tre personer i lövskog

Välkommen till vårt nätverk!

OHW Alumnnätverk består av alumner och studenter med koppling till masterprogrammet Outdoor Environments for Health and Well-being (OHW) på SLU Alnarp. Nätverket gör det möjligt att hålla kontakt med studiekamrater och kollegor. Inom nätverket erbjuds även konferenser, seminarier, nyhetsbrev, poddar med mera. Det är också möjligt att mer aktivt engagera sig i nätverket genom att bli en del av vår arbetsgrupp och därmed organisera aktiviteter samt bidra med nya idéer. Välkommen att bli medlem!

Logotype

Human-land

Den fjärde episoden i säsong två av OHW-alumnernas egen podcast "Human-land" är ute nu! Följ länken.

OHW programmet

Det här programmet är utformat för dig som vill specialisera dig på hur utomhusmiljöer kan bidra till människors utveckling, hälsa och välbefinnande i vardagen. På den här sidan kan du läsa mer om mastersprogrammet.

Miljöpsykologi

Miljöpsykologigruppen vid Institutionen för människa och samhälle arbetar med både grundforskning och tillämpad forskning, med avseende på utemiljöernas funktion och deras betydelse för välbefinnande, livskvalitet och hälsa. Kurser i miljöpsykologi på SLU ges främst inom masterprogrammet Outdoor Environments for Health and Well-being.

Man i vit jacka går över grön äng med träd

Följ oss på nätet!

Du kan följa vår verksamhet och läsa nyheter från oss i sociala medier. Om du även skickar ett mejl till ohw.alumn@slu.se så kan vi lägga till dig på nätverkets Canvassida. Kom också ihåg att registrera dig på SLU Alumn!

Mastersarbeten

Ett självständigt arbete på 30 hp avslutar studierna på mastersprogrammet Outdoor Environments for Health and Well-being och syftar till att ge ytterligare färdighet i att undersöka samspelet mellan människa och fysisk miljö. Här finner du alla de mastersarbeten som har publicerats inom ramen för programmet.

Publicerad: 01 augusti 2023 - Sidansvarig: mats.gyllin@slu.se

Institutionen för människa och samhälle

Prefekt: Mats Gyllin, mats.gyllin@slu.se, 040-41 55 37
Ställföreträdande prefekt: Sara Spendrup, sara.spendrup@slu.se, 040-41 55 07
Biträdande prefekt GU: Jozefine Nybom, jozefine.nybom@slu.se, 040-41 55 06
Biträdande prefekt FU: Caroline Hägerhäll, caroline.hagerhall@slu.se, 040-41 50 15
Medarbetare: följ länken till våra medarbetare

Postadress; Box 190, 234 22 LOMMA
Besöksadress: Slottsvägen 5

Loading…