19
sep

 –

20
sep
Philipsonska gården, Strängnäs

Ny deadline - Forskarläger på Philipsonska gården

interna händelser | seminarier, workshops |
Bild på Philipsonska gården i Strängnäs. Foto.

Ny deadline - 22 juni. SLU's fyra framtidsplattformar bjuder in seniora såväl som juniora SLU-forskare till Philipsonska gården, Strängnäs, för två dagars diskussioner kring tvärvetenskaplig forskning. Fokus kommer att vara forskning kring hållbarhet i kombination med skogsbruk, livsmedelsproduktion, stadsplanering och one health.

Varmt välkommen till två dagar med inspirerande diskussioner om tvärvetenskaplig forskning! SLU's fyra framtidsplattformar (SLU Future One Health, SLU Future Forests, SLU Urban Futures och SLU Future Food) bjuder in SLU-forskare till Philipsonska gården, Strängnäs.

Läs mer om forskarlägret på vår engelska sida.

Fakta

Tid: 2023-09-19 11:00 - 2023-09-20 16:00
Ort: Strängnäs
Lokal: Philipsonska gården
Arrangör: SLU Future One Health, SLU Urban Futures, SLU Future Food and SLU Future Forests