Anmälan

Senast ändrad: 18 april 2019

Anmälan för 2019 öppnar i mitten av mars och stänger den 15 april 2019. Du anmäler dig på www.antagning.se. OBS! Det går även efter den 15 april att göra en sen anmälan till programmet. Din anmälan kommer däremot att räknas som sent inkommen och vid ett urval hamnar du efter dem som har anmält sig i tid.

Viktig info

Sista ansökningsdag är den 15 april 2019. Du kan komplettera med pågående utbildning och erfarenhet fram till och med den 20 juni 2019.

OBS! Det går även efter den 15 april att göra en sen anmälan till programmet. Din anmälan kommer däremot att räknas som sent inkommen och vid ett urval hamnar du efter dem som har anmält sig i tid.

Detaljerad information

Utförliga anvisningar för din anmälan till programmet.

Är du från land utanför Sverige?

Du som kommer från land utanför Sverige skickar in eller laddar upp dina betyg med din anmälan som sedan granskas. Dina betyg måste finnas i din profil på antagning.se före den 20 juni 2019.

Om du är medborgare i ett nordiskt land (som inte är Sverige), i något av de länder som ingår i EU/EES eller Schweiz behöver du inte betala någon anmälningsavgift. Däremot måste du ladda upp papper som visar att du är medborgare i något av de här länderna. Alla papper ska vara hos Antagningsservice senast 7 maj 2019.

Färdig hippolog? Läs ett tredje år!

Sista anmälningsdag den 15 april 2019.

Sidansvarig: mia.hansson@slu.se