Hoppa till huvudinnehåll

Upptäck SLU

Missade du att anmäla dig till höstens program? Nu är sen anmälan öppen. Hitta din drömutbildning hos oss på SLU.

Så hjälper du husdjuren i hettan

Hundar och katter är värmekänsliga och för dem kan överhettning vara ett livshotande tillstånd. Läs mer om symptom och hur du skyddar dem.

Närbild på hund som tittar in i kameran. Foto.

SLU i Almedalen: Livsmedelsberedskap som håller

Välkommen att diskutera hållbar beredskap med SLU och Mistra Food Futures i Almedalen 28 juni 2024. Hur hittar vi kombinerade lösningar på livsmedelssystemets två tuffa utmaningar: En ökad hållbarhet och en förbättrad beredskap?

Blommande rapsplanta i torr sprucken jord. Foto.

SLU på Borgeby fältdagar

På lantbruksmässan Borgeby fältdagar den 26 och 27 juni finns det mycket att upptäcka! Möt studenter och forskare från SLU och ta del av spännande presentationer, köp en blomma av studentkåren, njut av en glass och nätverka.

Tält, försöksodlingar och människor på Borgeby fäldagar

SLU värd för skoglig jättekongress

Den 23-29 juni anordnar SLU IUFRO World Congress i Stockholm – världens största kongress runt forskning och utveckling inom skogsfrågor.

Skira boklöv i sommarsol. Foto.

Nyheter

Jobba på SLU

Vi söker hela tiden nya medarbetare, såväl forskare och lärare som teknisk och administrativ personal. Här hittar du jobben som bidrar till att skapa förutsättningar för en hållbar, levande och bättre värld!

Händelser

Kunskapsbank

För en bättre värld

Klimatet påverkar vattnet, skogen, djuren, landskapet och livsmedelsproduktionen. Det påverkar våra liv! Läs om vad SLU gör för klimatet och för att uppfylla målen i Agenda 2030.

Loading…