Hoppa till huvudinnehåll

Våra aktiviteter

SLU Future One Health arrangerar olika aktiviteter för att stimulera forskning och samverkan inom det tvärvetenskapliga området One Health. Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer, om du saknar ett evenemang eller om du vill föreslå ett!

The One Health Breakfast Club

Ta chansen att tillsammans med andra SLU:are diskutera tvärvetenskap kopplat till One Health. Vi inleder varje event med ett kort inspirationsföredrag följt av mingelfrukost. Se datum för kommande event!

Kaffe på en skärbräda med kakor och kaffebönor bredvid. Foto.

An Eye for Science

Här presenterar vi två berättelser som belyser hur SLU bidrar i kampen mot antimikrobiell resistens.

Klimatsamtal på SLU

SLU Global och SLU:s Framtidsplattformar tar avstamp i IPCC-rapporterna och anordnar därav en serie vetenskapliga klimatsamtal. Håll utkik efter nya datum och se inspelningar från tidigare events.

Sprucken uttorkad jord och en rapsblomma. Foto.

Almedalsseminarium om antibiotikaresistens

SLU i Almedalen 2021 - missade du vårt seminarium: Antibiotikaresistens - den tysta pandemin hotar människor, djur och miljö? Då kan du titta på det i efterhand här.

Kvinna på skogspromenad med tre hundar, solen är på väg ner. Foto.

Webbinarium: Djur och människor ur ett pandemiperspektiv

Se inspelningen av vårt pandemi-webbinarium med fokus på hur och varför pandemier uppstår och vilken roll djuren och vi människor spelar.

Corona virus. Foto.

Sök bidrag tillsammans med andra SLU-forskare!

Vi erbjuder bidrag för projekt och aktiviteter som syftar till att stimulera nya tvärvetenskapliga samarbeten mellan forskargrupper. Läs mer om våra utlysningar här.

Gröna sticklingar som växer, foto.
Publicerad: 05 december 2023 - Sidansvarig: futureonehealth@slu.se
Loading…