8 maj

Online

Matchmaking-event för Living Labs i norra Europa

evenemang | seminarier, workshops |
NATI00NS logga och datum för eventet

Vill du bidra med ditt perspektiv och din kompetens i ett Living Lab med fokus på markhälsa? Delta online den 8 maj för att hitta dina samarbetspartners utomlands.

Vem? Eventet riktar sig till aktörer i norra Europa eftersom dessa länder står inför liknande möjligheter och utmaningar när det gäller klimat och markhälsa. Living Labs för markhälsa kan fokusera på olika markanvändningar: jordbruk, skog, urbana eller postindustriella områden.

När? 8 maj kl. 10:00 

Under detta evenemang kommer du att få möjlighet att presentera dig själv och/eller din organisation för att få kontakt med andra som är intresserade av att utveckla ett Living Lab med fokus på markhälsa. Du kan också delta och bara lyssna.

 

Registera dig här

Skicka din presentation senast den 6 maj till elin.warm@slu.se

 

Om du inte redan har gjort det, registrera dig på NATI00NS matchmaking-plattform för att presentera dig själv och se andra.

Vi ser fram emot att träffa dig där.

Fakta

Tid: 2024-05-08 10:00
Ort: Online

Program

Det kommer att finnas två sessioner för att säkerställa att både aktörer som vill leda eller vara en del av ett Living Lab får en chans att presentera sig själva och sina organisationer.

Vi inleder med en session med speed talks på 5 min där deltagarna får presentera sina idéer, färdigheter eller initiativ. Beroende på antalet deltagare är det först till kvarn som gäller.

I den andra omgången kommer vi att dela upp oss i break out rooms uppdelade på markanvändningsämnen där vi inbjuder deltagarna att presentera, diskutera och nätverka.

 


Kontaktinformation

Elin Wärm, Kommunikatör
Institutionen för mark och miljö, Jordbrukets vattenhushållning och vattenkvalitet
elin.warm@slu.se, +4618672694, +46761492798