Artiklar

Senast ändrad: 20 december 2021

Informationsansvarig:

Anna-Karin Johnson
mailto:anna-karin.johnson@slu.se
tel 0511-671 93

Artiklar om Menys arbete

Fusk är en lärandekultur
(Resurs, 22 oktober 2015)

HKScan framtidssatsar med projektet Livsviktigt
(Livsmedel i fokus, nr 9 2014)

Livsmedel prioriteras i väst
(Livsmedel i fokus, nr 8 2014)

Positiv trend för Meny
(Resurs, SLU:s personaltidning, september 2014)

Kunskap om varandra minskar rädslan
(Livsmedel i fokus, nr 7 2014)

Nu pågår rekrytering av företag som vill mer
(Livsmedel i fokus, nr 6 2014)

2 500:e deltagaren firades i Skåne
(Livsmedel i fokus, nr 5 2014)

Småländska grisar med knorr på svansen
(Livsmedel i fokus, nr 4 2014)

Livsmedelsindustrin i väst får 1,7 miljoner
(Livsmedel i fokus, nr 3, 2014)

Första kaninslaktaren godkänd hos Meny
(Livsmedel i fokus, nr 2 2014)

En cirkel resulterade i åtta nya företag
(Livsmedel i fokus, nr 1 2014)

Forskning säkrar fisk för framtiden
(Livsmedel i fokus, nr 9 2013)

Webbkurs i grupp och IT-stöd via länk
(Livsmedel i fokus, nr 8 2013)

Mastersprogram på SLU med Menypedagogik
(Livsmedel i fokus, nr 7 2013)

Västsverige ska bli bättre på ledarskap och attraktivitet
(Livsmedel i fokus, nr 6 2013)

Skolmaten - en viktig väg till lärandet
(Livsmedel i fokus, nr 5 2013)

Argentiskt-svenskt företag med mycket bättre
(Livsmedel i fokus, nr 4 2013)

Matlandet i praktiken mer än ett jippo
(Livsmedel i fokus, nr 3 2013)

Food KIC - för företag som vill kunna påverka
(Livsmedel i fokus, nr 2 2013)

"Vi sparar tre miljoner på att laga i skolan"
(Livsmedel i fokus, nr 1 2013)

Djuromsorg på schemat
(Livsmedel i fokus, nr 9 2012)

HACCP - för säkerhets skull
(Livsmedel i fokus, nr 8 2012)

Konsumentkontakter med klimatkompetens
(Livsmedel i fokus, nr 7 2012)

Bättre miljö på slakterierna
(Livsmedel i fokus, nr 6 2012)

Hygienutbildning för alla
(Livsmedel i fokus, nr 5 2012)

Det kravlösa samtalet
(Livsmedel i fokus, nr 4 2012)

Kunskap ger bättre kött
(Livsmedel i fokus, nr 3 2012)

Fler träd gör nötköttet klimatsmart
(Livsmedel i fokus, nr 2 2012)

Hjälp kunden välja klimatsmart
(Livsmedel i fokus, nr 1 2012)

Målet: Att vara grön med hjärtat
(Livsmedel i fokus, nr 9 2011)

Gunnar Dafgårds AB agerar resurssmart
(Livsmedel i fokus, nr 8 2011)

Ökade krav på hållbart fiske
(Livsmedel i fokus, nr 7 2011)

Nytt körkort för bättre kunskap om mat och klimat
(Livsmedel i fokus, nr 6 2011)

Meny får prestigefullt kommunikationsstipendium
(Sveriges kommunikatörer, maj, 2011)

Cirkeln blev ett tryggt nätverk
(Livsmedel i fokus, nr 5 2011)

Framgångsrik spinoff
(Livsmedel i fokus, nr 4 2011)

Menykörkort lockar mikroföretag
(Livsmedel i fokus, nr 3 2011)

"Små problem ska lösas medan de är små"
(Livsmedel i fokus, nr 2 2011)

Mat på forntida vis med nutida krav
(Livsmedel i fokus, nr 1 2011)

Företagare samlas under kvalitetssigillet Renlycka
(Livsmedel i fokus, nr 9 2010)

Så ska branschen locka fler unga
(Livsmedel i fokus, nr 8 2010)

Kriminalvården vill förädla kött från egna gårdar
(Livsmedel i fokus, nr 7 2010)

Mat som nutrition
(Livsmedel i fokus, nr 6 2010)

Med värmen ökar gurkförsäljningen
(Livsmedel i fokus, nr 5 2010)

Skräddarsydd utbildning efter kundens behov
(Livsmedel i fokus, nr 4 2010)

Samhall satsar på Menyutbildning i lågkonjunktur
(Livsmedel i fokus, nr 3 2010)

Kråkbär - ett missförstått bär
(Livsmedel i fokus, nr 2 2010)

Ny projektgrupp jobbar för att öka attraktionen
(Livsmedel i fokus, nr 1 2010)

Hästarna får nytta av Menys metoder
(Livsmedel i fokus, nr 9 2009)

Meny i samarbete kring turism
(Livsmedel i fokus, nr 8 2009)

Tusende körkortstagaren håller rent hus på gymnasiet
(Livsmedel i fokus, nr 7 2009)

Biodlarcirkel sockras med webbkurser
(Livsmedel i fokus, nr 6 2009)

Fäbodjänta läser webbaserat
(Livsmedel i fokus, nr 5 2009)

Även akademin drar nytta av Meny
(Livsmedel i fokus, nr 4 2009)

Här har alla hygienkörkort
(Livsmedel i fokus, nr 3 2009)

Utbildning i att bedöva och avliva för bättre djurskydd
(Livsmedel i fokus nr 2, 2009) 

Hygienkörkort, in English please!
(Livsmedel i fokus nr 1, 2009) 

Idéer blir verklighet i kreativa nätverk
(Livsmedel i fokus nr 9, 2008)

Mentorprogram fick Emma att starta eget
(Livsmedel i fokus nr 8, 2008)

Kunskap ska komma fler till del
(Livsmedel i fokus nr 7, 2008)

Larmet ska inte behöva gå
(Livsmedel i fokus nr 6, 2008)

Kompetensutveckling en framgångsfaktor
(Livsmedel i fokus nr 5, 2008)

Meny söker fler samarbetspartners
(Livsmedel i fokus nr 4, 2008)

Förädlar sitt företag genom webbaserad kurs i cirkelform
(Livsmedel i fokus nr 3, 2008)

Levande kunskap med cirklar
(Livsmedel i fokus nr 2, 2008)

Utveckling för alla parter
(Livsmedel i fokus nr 1, 2008)

Student - en lösning för det lilla företaget
(Livsmedel i fokus nr 9, 2007)

Sökes: norrländsk bärkraft
(Livsmedel i fokus nr 8, 2007)

Åtta timmar vid datorn kan förhindra matförgiftning
(Livsmedel i fokus nr 7, 2007)

Mentorskap ger mersmak
(Livsmedel i fokus nr 6, 2007)

Mentor inspirerar kaffe-VD
(Agrifack nr 4, 2005)

Meny för samman adept med mentor
(SLU:s personaltidning Reflex, oktober 2008)

 

  
 
 
 
 

 

 


Kontaktinformation