Hoppa till huvudinnehåll

Kompetensutv yrkesverksamma

Vi utgår ifrån SLU:s forsknings- och utvecklingsområden för att kunna erbjuda kompetensutveckling för yrkesverksamma. Vi arbetar med utveckling av kurser och kurskoncept för yrkesverksamma. Vi arbetar också i utvecklingsprojekt tillsammans med forskare och externa parter. Verksamheten är i huvudsak externfinansierad.

Inspelade föreläsningar

På Youtube kanalen "Fortbildning i Alnarp" finns inspelade föreläsningar inom natur och hälsa, både forskare och landsbygdsföretagare medverkar. Här finns också filmer om produktkvalitet och livsmedelsutveckling. En del av filmerna är inspelade på SLU Food Lab i Alnarp. Projektansvariga Susanna Lundqvist och Lena Johnson.

Naturupplevelse och hälsa, e-bok

Med boken "Naturupplevelse och Hälsa - forskningen visar vägen" vill vi inspirera och ge kunskap om naturupplevelser kopplat till hälsa. Forskare från SLU och entreprenörer delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Boken finns tillgänglig som e-bok på Adlibris eller Bokus. Projektansvariga Susanna Lundqvist och Lena Johnson.

Skogens sociala värden, e-bok

Boken "Skogens sociala värden - forskningen visar vägen" vill inspirera och väcka kunskap och vänder sig till dig som vill vara med och utveckla landsbygden. Forskare och entreprenörer delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Finns att köpa på Adlibris och Bokus. Projektansvariga Susanna Lundqvist och Lena Johnson.

Naturupplevelser för oss alla, e-bok

Med boken "Naturupplevelser för oss alla - forskningen visar vägen" vill vi inspirera och ge kunskap till alla som vill utveckla sin verksamhet så att den blir tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar. Boken finns att köpa på Adlibris och Bokus. Projektansvariga Susanna Lundqvist och Lena Johnson.

Eldstad. Foto.
Publicerad: 03 november 2023 - Sidansvarig: parvin.mazandarani@slu.se
Loading…