Kursutvärderingar på institutionen för molekylära vetenskaper

Senast ändrad: 15 mars 2022

Allmän information

Om du har utsetts till studentrepresentant för en kursutvärdering på någon kurs som ges av institutionen för molekylära vetenskaper så finns instruktioner och tips om hur själva jobbet kan utföras:

 1. Öppna din web browser och gå till
  https://evald.slu.se/admin/student
 2. Logga in enligt instruktioner på den sidan.
 3. Utför dina arbetsuppgifter som studentrepresentant.
 4. Följ instruktionerna nedan för att få ersättning för ditt arbete som studentrepresentant.

Ersättning för ditt arbete som studentrepresentant

När du skrivit i dina studentrepresentantkommentarer och diskuterat med kursansvariga om förbättringsmöjligheter osv. så måste du skicka e-mail till Anna Weinheimer om att du varit studentrepresentant för en kursutvärdering på en kurs som ges av institutionen för molekylära vetenskaper för att kunna få din ersättning för det utförda arbetet (400:- för tillfället).

OBS det är bara om du varit studentrepresentant på en kurs på institutionen för molekylära vetenskaper som du ska skicka detta till oss.
Kurser som ges av andra institutioner sköter sina ersättningar på andra sätt, kolla med kursansvarig eller med den institutionens studierektor för mer info.

I e-mailet till Anna Weinheimer (Anna.Weinheimer@slu.se) måste en ifylld blankett från Nordea och följande information vara med (blankett och all information måste vara med i samma e-mail!) för att utbetalningen ska fungera:

 1. Korrekt ifylld blankett från Nordea (ladda hem, fyll i, skriv ut, underteckna och skicka till Anna Weinheimer (per post eller skanna och e-maila).
 2. kurskod för den kurs du varit studentrepresentant.
 3. namn på kursansvarig eller den lärare du haft kontakt med angående kursutvärderingen.
 4. namn på kursansvarig institution.
  OBS att om detta inte är molekylära vetenskaper så ska mailet INTE skickas till Anna Weinheimer!
  Kontakta kursansvarig eller studierektorn på den institutionen för mer info!

Alla ovanstående uppgifter måste vara med för att Anna ska kunna betala ut de 400:- till ditt konto på din bank.

Vi hanterar inga kontanter längre utan insättning på bankkonto är enda sättet. Utbetalningen går med ordinarie lönekörning (1 gång/månad) så det kan ta lite tid innan du har pengarna på ditt konto.