Hortikulturell mikrobiologi
- Aquaponik
- Doft varnar för närvaro av tarmsmittor på bladgrönsaker
- Ekologisk odling
- Fältförutsättningar för lyckad löklagring med minskat svinn
- Ekologisk och biodynamisk grönsaksproduktion i lågenergiväxthus – hållbara, resilienta och innovativa livsmedelsproduktionssystem (acronym: GreenResilient)
- Hur kommer vi dit? Hållbar skörd och kvalité hos tunnel producerade jordgubbssorter
- Hydroponiska odlingssystem
- Kalciumbesprutning ökar bladens motståndskraft mot STEC och förstärker hållbarheten för bladgrönsaker
- Kan rapsens eget växtförsvar användas som biologiskt växtskyddsmedel?
- Kvalitetsmarkörer
- Odlingssubstrat
- Prototyp Plant factory: Innovativ strategi för kostnadseffektivt och hållbart produktionssystem för grönsaker året runt med minskade utsläpp från transporter och långväga transporter utarbetas på campus Alnarp
- Säkra bladgrönsaker från jord till bord: Bladytans mikroekologi är grundbulten i en framgångsrik preventionsstrategi mot EHEC (acronym: Safe Salad)
- Skenet kan bedra - men doften avslöjar kontaminerade bladgrönsaker
- Smakjakten. Vägen till smakrikare svenska grönsaker
- Stadsodling
- Säkra-hälsobefrämjande livsmedel
- Utveckling av bioreaktorbaserade odlingssystem för produktion av foderråvara för fisk
- Vad får vi för mat idag? Kvinnorna, barnen och tillgången till mat i staden: fallet Addis Ababa
- Vatten-bevattning
- Växtextrakt för bekämpning av humanpatogen på bladgrönsaker
- Växtföljder vid ekologisk odling i växthus
- Växthus - CO2 fotavtryck
- Övergödning