Hortikulturell mikrobiologi Akvaponik - framtida odlingssystem för miljövänlig och säker livsmedelsproduktion Aquaponics – securing availability of sustainably produced fish and vegetable foods in urban and peri-urban areas of African cities Betydelsen av näringsämnen på bladytan för E. coli-vidhäftning Effekt av vattentemperatur på spridning av rotsjukdomar i akvaponiskt system Förekomst av potentiellt antibakteriella polyfenoliska ämnen på bladytan hos spenat post harvest Förundersökning rörande minskat näringsläckage från odlingar med frilandsgrönsaker i Skåne Produktion av matsvampen ostronskivling Produktkvalité hos växter odlade i akvaponiska system Utveckling av ett biologiskt filtermaterial baserat på svampodlingssubstrat för vattenbehandling Åtgärder för bekämpning av rotsjukdomar i jordgubbsodling
Kontaktinformation Ämnesgruppsledare Beatrix Alsanius Yenitze FimbresMaria HellströmMaria KarlssonSammar KahlilIsabella KlemanLars MogrenEmina MulaosmanovicAndreas NicolaidisAnna-Karin Rosberg Sändlista till hela ämnesgruppen