Hoppa till huvudinnehåll

Ämneskommitté Vall och grovfoder

Vall odlas på mer än en miljon hektar i Sverige. Det gör den till den vanligaste odlade grödan i landet. Vallen används främst som grovfoder för mjölk- och köttproduktion. Vår forskning och försöksverksamhet är inriktad på att utveckla odlingssystem för att producera så bra foder som möjligt för kor, hästar med mera.

Möte 14 november

Välkommen på möte med SLU Fältforsk ämneskommitté vall och grovfoder! Temat för dagen är framtida utmaningar och utvecklingsbehov för vallodling.

Det blir ett digitalt möte. Läs mer och anmäl dig via länken senast 11 november.

Två personer står och lutar sig mot ett trappräcke.

David Parsons och Boel Sandström är ny ordförande och vice ordförande i ämneskommittén

I slutet av förra året tog David Parsons och Boel Sandström över stafettpinnen för ordförandeskapet inom SLU Fältforsk ämneskommitté vall och grovfoder. De vill fortsätta i tangentens riktning och se ännu mer ”verkstad” inom kommittén.

Om du vill veta mer SLU Fältforsks ämneskommitté Vall och grovfoder, kontakta gärna ordförande och/eller sekreterare i ämneskommittén:

Under många år har vi i SLU Fältforsk ämneskommitté Vall och grovfoder skickat ut e-post om vår verksamhet och inbjudningar till våra möten. Anmäl dig till vår e-postlista här!

Publicerad: 26 oktober 2023 - Sidansvarig: Anneli.Lundkvist@slu.se
Loading…