Alumninätverk för institutionen för ekonomi

Senast ändrad: 07 maj 2021

Välkommen till Institutionen för ekonomis sida för alumner! Här vill vi ha kontakt med alla er som läst kurser och program vid institutionen och finna sätt att interagera med er – på sätt som är givande för både er och oss.

Målsättningen är att skicka ut ett nyhetsbrev till alla alumner fyra gånger per år, så att ni kan följa vad som händer på institutionen. I det senaste nyhetsbrevet fick ni en inbjudan att delta i en workshop, onsdagen den 12 maj mellan 13 och 15. Fokus är att diskutera hur vi går vidare för att utveckla ett givande samarbete för såväl er alumner som för oss på institutionen. Om ni behöver mer information om t ex Zoomlänken, skicka en e-post till Karin Hakelius

Ett arrangemang som planeras i maj är den sk ’Thesis Day’, då studenterna som skrivit examensarbeten (på alla nivåer) presenterar postrar som sammanfattar examensarbetet. Förutom posterutställningen kommer bl a en prisutdelning för bästa poster att äga rum och tillfälle till mingel med studenter och er alumner att ges. Mer information om Thesis Day! 

Relaterade sidor:


Kontaktinformation

SLU Institutionen för ekonomi Alumninätverk
Sveriges lantbruksuniversitet
ekon-alumni@slu.se

Sidansvarig: mariah.fernkvist@slu.se