Diskussionsgrupper

Senast ändrad: 13 januari 2023
Tjarn möte vatten

Här har vi inom Nordic Nature Health Hub startat diskussionsgrupper på lärplattformen Canvas. Välkommen att gå med i en grupp och utbyt erfarenheter, dela litteratur, diskutera problem och lär dig mer om kopplingen mellan djur, natur och människors hälsa!

Här kan vi diskutera allt mellan himmel och jord som handlar om djur, natur och människors hälsa. Det kan handla om skogsbad, rekreation, friskvård, djur och natur i terapi och rehabilitering, natur- och hälsoföretagande, barndomens natur, forskning osv. Ja nästan vad som helst!

Vi har gjort två diskussionsgrupper; en som är specifikt inriktad på "narturföretagande" och en mer allmän grupp där vi kan diskutera allt som rör djur, natur och hälsa.

BESÖK OCH ANMÄL DIG TILL DISKUSSISONSGRUPPERNA HÄR:

Fakta:

CANVAS

är en sk. lärplattform, en webb-plats där olika universitet och högskolor  lägger upp sina kurser och "kommunikationsrum". Våra diskussionsgrupper har egna rum under SLU´s Canvas.

För att läsa och skriva i våra diskussionsgrupper måste du därför vara inloggad på Canvas OCH också anmäld som deltagare i gruppen!

Om du inte redan har en Canvas-användare blir du ombedd att registrera en ny användare när du anmäler dig till någon av grupperna.
Att registrera en användare på Canvas är gratis. 

OBS! din email-adress används som användarnamn i Canvas, var noga med att skriva rätt adress vid Canvas- registrering!

För tekniska frågor: elisabet.bohlin@slu.se


Kontaktinformation