Workshop 28-29 nov 2018

Senast ändrad: 07 januari 2020
Workshop för pågående och beviljade projekt

28-29 november 2018 samlade SLU Grogrund runt 25 deltagare från akademi och näringsliv för en workshop i Malmö. Inbjudna var de olika deltagarna inom SLU Grogrunds pågående och hittills beviljade projekt. På schemat stod bland annat presentation av de olika projekten samt workshop om samarbeten och synergier inom SLU Grogrund och mellan de olika projekten. Under den sista sammanfattande timmen och avslutande lunchen deltog även SLU Grogrunds styrgrupps ordförande Lena Åsheim och dekanen för LTV-fakulteten vid SLU, Håkan Schroeder.

Liknande arrangemang planeras genomföras inom SLU Grogrund en till två gånger per år. Nästa workshop, som även kommer att innefatta diskussioner om idéer till framtida projekt, planeras att äga rum i maj/juni 2019, datum och plats är ännu inte bestämt.

Sex personer runt ett bord. Foto.
Foto: Ida Andersson
Fyra personer sitter vid ett bord. Foto.
Foto: Ida Andersson
En kvinna håller ett föredrag. Foto.
Foto: Ida Andersson
En man håller ett föredrag. Foto.
Foto: Ida Andersson
Två män och tre äpplen. Foto.
Foto: Ida Andersson
Sex personer sitter vid ett bord. Foto.
Foto: Ida Andersson
Två män och en kvinnatar ett sjävporträtt. Foto.
Foto: Lena Johnson
Två forskare samtalar. Foto.
Foto: Lena Johnson
Lena Åsheim och Håkan Scroeder. Foto.
SLU Grogrunds styrgrupps ordförande Lena Åsheim och dekanen för LTV-fakulteten vid SLU, Håkan Schroeder deltog under den sista sammanfattande timmen. Foto:Lena Johnson