Hoppa till huvudinnehåll

Filmer med studenter

Hur är det att elfiska? Hur gick examensarbetet till? Och varför valde du att gå masterprogrammet? Våra studenter berättar! Vill du komma i kontakt med några av SLU:s masterstudenter? Följ kontot @studyatslu på Instagram.

Så kan drönare användas i forskning

I kursen Inventeringsmetoder för vilt och fisk undersökte studenterna spår efter bävrar i en övergiven bäverlokal. Sedan användes en drönare för att samla in information om bäversystemets egenskaper.

Lär känna våra masterstudenter på sociala medier

Nyfiken på hur det är att plugga här? Lär känna våra masterstudenter via kontot Masters of Nature på sociala medier. Hör projektledaren Amber berätta om kontot!

Häng med oss på elfiske

Elfiske är en metod som används för att kunna beräkna storleken på en population, alltså hur många fiskar som finns i ett särskilt vattendrag. Men hur går det till egentligen? Hör Andreas Pettersson berätta i filmen!

Bästa kursen på programmet enligt Anna

Anna Widén, nuvarande doktorand vid SLU Vilt, fisk och miljö, och tidigare student på masterprogrammet Skötsel av vilt- och fiskpopulationer berättar om det bästa med utbildningen enligt henne.

Lwabanya Mabo

Hear the master's student Lwabanya Mabo talk about his experiences of the master's programme Management of Fish and Wildlife Populations.

Skötsel av vilt- och fiskpopulationer

Vill du bidra till en hållbar förvaltning av världens fisk- och viltresurser? Programmet förbereder dig för en karriär inom både statliga och icke-statliga organisationer.

Publicerad: 21 juni 2023 - Sidansvarig: susanna.bergstrom@slu.se

Kontakter vid institutionen för vilt, fisk och miljö

Prefekt: Anders Alanärä 090-786 8215, 070-665 76 13
Stf prefekt: Anne-Maarit Hekkala 090-786 83 70, 072-242 97 13
Kommunikatör: Susanna Bergström 090-786 8299

Postadress: Institutionen för vilt fisk och miljö, SLU, 901 83 Umeå
Besöksadress: Skogsmarksgränd, 907 36 Umeå
Fakturaadress: SLU Fakturamottagning, Box 7090, 750 07  Uppsala

Loading…