Hoppa till huvudinnehåll

Podcast med studenter

Vid SLU:s institution för vilt, fisk och miljö har vi podden Wild Research Bites. Då och då dyker våra studenter upp som gäster i podden - dessa avsnitt finns samlade här.

Avsnitt 13 – Master thesis #2

Äntligen är vi tillbaka med ett nytt avsnitt av Wild Research Bites! Den här gången presenterar två studenter deras masterexamensarbeten för oss.

Avsnitt 11 - Master thesis

I det här avsnittet av Wild Research Bites intervjuar Emelie två studenter som skriver sitt examensarbete på institutionen för Vilt, Fisk och Miljö vid SLU i Umeå.

Avsnitt 8: Moving to Sweden

Hur är det att flytta till Sverige från ett annat land för att studera och arbeta? Detta diskuterar vi i dagens poddavsnitt.

Avsnitt 3: Master Studies

Är du nyfiken på hur det är att plugga på masterprogrammet Fish and wildlife? I detta avsnitt delar Stephanie Higgins och Anna Widén med sig av sina erfarenheter som studenter.

Field bites - Avsnitt 2

I det här avsnittet intervjuar Olli två studenter från SLU:s masterprogram Skötsel av vilt- och fiskpopulationer om deras examensarbeten.

Lyssna på podden Wild Research Bites

En podcast om forskning, utbildning och aktuella skogsrelaterade ämnen. Ledd av två doktorander från Institutionen för vilt, fisk och miljö vid SLU, Umeå.

Loading…