Kontakta oss

Senast ändrad: 30 mars 2022

Här kan du läsa om de medverkande i forskningsprojektet.

Projektledning: Karin Gerhardt, SLU Centrum för biologisk mångfald. och Galia Zamaratskaia, Institutionen för molekylära vetenskaper, SLU.

Övriga medverkande forskare i projektet är: Roger Andersson, Annica Andersson. båda från Institutionen för molekylära vetenskaper, SLU; Jan Bengtsson, Institutionen för ekologi, SLU; Göran Bergkvist, Institutionen för växtproduktionsekologi, SLU; Karin Wendin, mat- och måltidsvetenskap, Högskolan Kristianstad och  Tove Ortman, doktorand vid Institutionen för växtproduktionsekologi

Medverkande aktörer i branschen:

  • Bagare: Caroline Lindö, Sébastien Boudet
  • Eldrimner (Nationellt resurscentrum för mathantverk) – Magnus Lanner, bageriansvarig.
  • Föreningen Allkorn.
  • Ekobönder och mjölnare som odlar kulturspannmål.

 

porträttcollage-kulturspannmål-w1000.jpg