Fördjupningskurs ekologisk produktion
Syftet med kursen är att ge fördjupade kunskaper i det ekologiska lantbrukets produktionsvillkor och ge förståelse för helheten på företagsnivå.
This page is not available in the requested language. Please click to close this dialogue box.
Denna sida finns inte på det önskade språket. Klicka för att stänga denna ruta.
Epoks verksamhetsområde – ekologiskt lantbruk – innefattar hela livsmedelssystemet från produktion till konsumtion. Epok samverkar med forskare, rådgivare, lantbrukare, beslutsfattare, näringsliv, konsumentorganisationer och studenter och är ett nav för kunskapsförmedling och kommunikation.
Prenumerera på Epoks nyhetsbrev
EPOKs nyhetsbrev kommer ut var tredje vecka och omfattar såväl nationell som internationell forskning, rapporter, utredningar samt evenemang och aktiviteter med relevans för ekologiskt lantbruk. Skriv upp dig här.
Epoks publikationer handlar om ekologiskt och uthålligt lantbruk ur olika perspektiv. Publikationslistan innehåller bland annat kunskapssynteser, faktablad och konferensrapporter. De flesta publikationer kan laddas ned gratis.
Epok arrangerar seminarier och andra mötesplatser där forskning och utveckling inom ekologiskt lantbruk och ekologisk mat kan diskuteras. Ibland i samverkan med andra aktörer.
Epoks kalender innehåller både våra egna och andra aktörers arrangemang. Kalendern täcker såväl nationella som internationella händelser med relevans för ekologisk produktion och konsumtion.
Syftet med kursen är att ge fördjupade kunskaper i det ekologiska lantbrukets produktionsvillkor och ge förståelse för helheten på företagsnivå.
Syftet med denna kurs är att ge fördjupade kunskaper för rådgivare och yrkesodlare inom ekologisk trädgårdsproduktion samt en uppdatering om vad aktuell forskning säger inom området.