Lediga tjänster på institutionen för akvatiska resurser

Senast ändrad: 02 mars 2023
En gruppbild av personal på SLU Aqua. Foto.

Vill du arbeta i en inspirerande miljö och bidra till ett hållbart nyttjande av våra hav, sjöar och vattendrag? Välkommen att söka jobb hos oss på institutionen för akvatiska resurser - SLU Aqua!

Hos oss samlas människor med olika perspektiv men med en och samma vision: "starka fiskbestånd i friska vatten". Vi växer, och söker medarbetare som vill utvecklas och göra skillnad tillsammans med oss.

Vi  bedriver miljöanalys, rådgivning, forskning och utbildning i akvatisk ekologi med fokus på fisk och skaldjur. Institutionen är SLU:s största och har cirka 190 anställda vid tre huvudorter: Lysekil, Öregrund och Stockholm (Drottningholm), samt tre fältstationer.

Vår verksamhet är starkt profilerad mot datainsamling och analys av fisk och fiske och ekosystem. Institutionen präglas av en intensiv samverkan med det omgivande samhället. Detta skapar en vital forskningsmiljö och ger oss unika möjligheter att ta fram kunskap som är förvaltningsnära och direkt tillämpbar i praktiken. 

Så hittar du våra lediga tjänster

Här hittar du alla lediga anställningar på SLU >>.

Sortera listan på ort. Om vi har tjänster utlysta så finns de i Lysekil, Ekerö, Östhammar, Varberg, Oskarshamn eller Älvkarleby.

Vad händer på SLU Aqua?

Följ oss gärna i sociala medier, och håll dig uppdaterade om vad som är på gång.  Här publicerar vi våra nyheter och här delar vi med oss om vad som händer både framför och bakom "kulisserna".

Vi finns på Facebook >>

Och Twitter >>


Kontaktinformation

Sofia Bureborn, kommunikatör
Institutionen för akvatiska resurser samt Fartygsenheten, SLU
sofia.bureborn@slu.se, 010-478 42 15