Naturvägledning i Sverige

Senast ändrad: 24 januari 2018
nvl-rapport.png

I rapporten Naturvägledning i Sverige kan du läsa om vad som CNV:s översiktsarbete mellan 2008 och 2010 visade görs inom naturvägledning, hur naturvägledarna upplever att det fungerar och vilka framtidsplaner som finns.

Rapporten ger också en översikt över utbildning inom  naturvägledning i Sverige idag, något om naturvägledning i Norden och  övriga världen samt kort om forskning i ämnet internationellt. Det finns  även en genomgång av naturvägledningens framväxt i Sverige och  resonemang kring definitioner av vad som egentligen är naturvägledning.

I juni 2010 publicerades en andra reviderad upplagan. Här kan du  läsa om vad som görs inom naturvägledning, hur naturvägledarna upplever  att det fungerar och vilka framtidsplaner som finns. Rapporten ger också  en översikt över utbildning inom naturvägledning i Sverige idag, något  om naturvägledning i Norden och övriga världen samt kort om forskning i  ämnet internationellt. Det finns även en genomgång av naturvägledningens  framväxt i Sverige och resonemang kring definitioner av vad som  egentligen är naturvägledning.

En tryckt version av rapporten kostar 95 kr ex. moms. Beställ den genom vårt beställningsformulär.

Ladda ner rapporten här.


Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-DelaLika 3.0 Unported Licens.


Kontaktinformation

SLU Centrum för naturvägledning (CNV)
Institutionen för stad och land, SLU
cnv@slu.se
slu.se/cnv

Sidansvarig: cnv@slu.se